Τηλέφωνο επικοινωνίας

6943875611

Τηλέφωνο επικοινωνίας

6943875611

Select Page

Η Ψυχή στην Αστρολογία

Η Ψυχή στην Αστρολογία έχει να κάνει με τα μεταφυσικά μας χαρίσματα. Η ψυχή μπορεί να μας πει πολλά για τον εαυτό μας και για το “δικό μας ταξίδι”, αλλά μπορεί να μας πάρει χρόνο και να καταβάλουμε αρκετό κόπο πριν μάθουμε τι συμβολικά θέλει να μας πει η ψυχή για μας. Για να κατανοήσουμε τη θέση της Ψυχής στον προσωπικό μας χάρτη, χρειάζεται πρώτα να έχουμε κατανοήσει τα στοιχεία του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται, αλλά και του οίκου μέσα από τον οποίο εκφράζεται. 

Η Ψυχή στα ζώδια με δύο λόγια …

Ψυχή στον Κριό: Δεν έχει ανεπτυγμένες διαισθητικές ικανότητες, ενώ επιθυμεί τη δράση, την πρωτοβουλία, την προβολή του “εγώ” και την ανάληψη ευθυνών. Κυριαρχεί ο αυθορμητισμός και η επιπολαιότητα, ενώ δεν εκφράζονται συχνά μεταφυσικές ανησυχίες. 

Ψυχή στον Ταύρο: Μια τέτοια Ψυχή θέλει χειροπιαστές αλήθειες, πιο πολύ “υλικές”, οπότε ό,τι απορρέει από χρήμα, περιουσιακά στοιχεία, σεξ, υλικές απολαύσεις είναι όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν την Ψυχή για κάτι.

Ψυχή στους Διδύμους: Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω σε μια τέτοια Ψυχή, ενώ μπορεί να εκδηλώσει μεταφυσικές τάσεις με τη μορφή της τηλεπάθειας και το “διάβασμα της σκέψης” του άλλου

Ψυχή στον Καρκίνο: Λόγω της υδάτινης ιδιότητας του Καρκίνου, η Ψυχή σε μια τέτοια θέση έχει έντονη διαίσθηση και συναισθηματική νοημοσύνη, ενώ μπορεί να εκδηλώνονται μεταφυσικές τάσεις. Κυρίως όμως υπάρχει ανεπτυγμένη διαίσθηση. 

Ψυχή στον Λέοντα: Με την Ψυχή στον Λέοντα, το άτομο συνδέεται μεταφυσικά με ό,τι σχετίζεται με τον 5ο οίκο, δηλαδή με τα παιδιά, τον έρωτα, τη δημιουργικότητα.

Ψυχή στην Παρθένο: Εδώ, οι μεταφυσικές τάσεις εκδηλώνονται με τη μορφή διαίσθησης σε θέματα υγείας και διατροφής, αλλά και κατ’επέκταση με ό,τι σχετίζεται με τον 6ο οίκο. 

Ψυχή στον Ζυγό: Οι μεταφυσικές τάσεις σε αυτό το σημείο εκδηλώνονται με την έντονη διαίσθηση σε ό,τι αφορά ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. 

Ψυχή στον Σκορπιό: Οι μεταφυσικές τάσεις με την Ψυχή στο ζώδιο του Σκορπιού είναι έντονες, το άτομο έχει ισχυρή διαίσθηση, ενώ ενδιαφέρεται για το απόκρυφο, το μυστικιστικό και το μεταφυσικό. 

Ψυχή στον Τοξότη: Το άτομο έχει έντονες ανησυχίες για ζητήματα φιλοσοφικού/ θρησκευτικού περιεχομένου, ενώ το απασχολεί ιδιαίτερα η μεταφυσική διάσταση του ανθρώπου, σε επίπεδο κυρίως μετεμψύχωσης. 

Ψυχή στον Αιγόκερω: Το άτομο δεν εκδηλώνει μεταφυσικές ανησυχίες, ενώ δεν έχει ισχυρή διαίσθηση, καθώς βασίζεται στον ορθολογισμό και τη ρεαλιστική σκέψη. 

Ψυχή στον Υδροχόο: Οι μεταφυσικές τάσεις έχουν να κάνουν με τη διαίσθηση, όπως αυτή εκφράζεται και σχετίζεται με άτομα που εντάσσονται σε μια ομάδες, με συλλόγους και φίλους. 

Ψυχή στους Ιχθύες:   Το άτομο με Ψυχή στους Ιχθύες έχει έντονη διαίσθηση και μεταφυσικές ανησυχίες. Πολλές φορές λέγεται για μια τέτοια Ψυχή, ότι επικοινωνεί με το θείο και μέσα από τα όνειρα μπορεί το άτομο να προφητεύσει ή να “δει” εκ των προτέρων κάτι που θα το βοηθήσει στη ζωή του. 

 

 

 

 

ΨΥΧΗ

Η Ψυχή στην Αστρολογία Η Ψυχή στην Αστρολογία έχει να κάνει με τα μεταφυσικά μας χαρίσματα. Η ψυχή μπορεί να μας πει πολλά για τον εαυτό μας και για το "δικό μας ταξίδι", αλλά μπορεί να μας πάρει χρόνο και να καταβάλουμε αρκετό κόπο πριν μάθουμε τι συμβολικά θέλει να...

ΕΡΩΣ

Ο Έρως στην Αστρολογία Ο Έρως αφορά κυρίως στον τρόπο έκφρασης της ερωτικής μας επιθυμίας (λίμπιντο). Επίσης, συνδέεται με τους ανθρώπους που μας ελκύουν, κυρίως μέσα από ορισμένα χαρακτηριστικά που έχουν. Σε ό,τι αφορά τη θέση του στον προσωπικό μας χάρτη, ο Έρως...

ΕΣΤΙΑ

Εστία Μυθολογικό υπόβαθρο Η Εστία ήταν η θεά του σπιτιού, της αρχιτεκτονικής, της οικειότητας, της οικογένειας και του κράτους. Ήταν μία από τις τρεις παρθένες θεές, μαζί με την Αθηνά και την Άρτεμη. Παρ’ όλο που ο Ποσειδώνας, αλλά και ο Απόλλωνας, ήθελαν να την...

ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ

Παλλάδα Αθηνά Μυθολογικό υπόβαθρο Η Αθηνά είναι η θεά της σοφίας, του θάρρους, της έμπνευσης, του πολιτισμού, του νόμου και της δικαιοσύνης, του στρατηγικού πολέμου, των μαθηματικών, της δύναμης, της στρατηγικής, των τεχνών και των δεξιοτήτων. Είναι γνωστή πιο...

ΔΗΜΗΤΡΑ

Δήμητρα Μυθολογικό υπόβαθρο Η Δήμητρα είναι η θεά της συγκομιδής και ηγείται των σπόρων και της γονιμότητας της γης. Παρ’ όλο που αναφέρεται συχνότερα ως θεά της συγκομιδής, ήταν και θεά του ιερού νόμου και του κύκλου της ζωής και του θανάτου. Η παρθένα κόρη της,...

ΗΡΑ

  Ήρα Μυθολογικό υπόβαθρο  Η Ήρα είναι η βασίλισσα των Θεών και είναι η σύζυγος και αδελφή τού Δία στο ολυμπιακό πάνθεον. Είναι γνωστή ως θεά τού Γάμου και της Γέννησης. Παρ’ όλο που ήταν η Θεά τού Γάμου, ήταν γνωστό ότι επρόκειτο για ζηλότυπο και εκδικητικό...
1

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Share This

Facebook

Κοινοποίηση!