Τηλέφωνο επικοινωνίας

6943875611

Τηλέφωνο επικοινωνίας

6943875611

Select Page

Εστία

Μυθολογικό υπόβαθρο

Η Εστία ήταν η θεά του σπιτιού, της αρχιτεκτονικής, της οικειότητας, της οικογένειας και του κράτους. Ήταν μία από τις τρεις παρθένες θεές, μαζί με την Αθηνά και την Άρτεμη. Παρ’ όλο που ο Ποσειδώνας, αλλά και ο Απόλλωνας, ήθελαν να την παντρευτούν, η Εστία ορκίστηκε στον Δία ότι θα παραμείνει για πάντα άσπιλη και αμόλυντη, χωρίς να συνενωθεί ποτέ με άντρα. Είναι θεά της γενιάς του Ολύμπου, κόρη του Κρόνου και της Ρέας και αδελφή του Δία, του Ποσειδώνα, του Άδη, της Δήμητρας και της Ήρας.

Η Εστία στην Αστρολογία

Η Εστία στην Αστρολογία είναι αστεροειδής που σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να χαλιναγωγήσουμε τα ζωώδη ένστικτά μας, με το πώς συμβιώνουμε με τους άλλους, αλλά και με την ικανότητά μας να φτάνουμε στην επίτευξη ενός στόχου, μέσα από την αφοσίωση και την πίστη στο καθήκον. Σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και τη σεξουαλικότητα. 

Εστία στον Κριό: η Εστία στον Κριό θέλει να “βγαίνει μπροστά”, να πρωτοστατεί και δεν μπορεί να τιθασευτεί, ενώ χαρακτηρίζεται από πολεμική διάθεση. 

Εστία στον Ταύρο: η Εστία στον Ταύρο είναι γήινη και σαρκική, στοιχεία που εκφράζονται μέσα από την ασφάλεια που προκύπτει από τις σχέσεις. Το άτομο αγαπά την οικογένεια, τις ανέσεις και την καλοπέραση.

Εστία στους Διδύμους: η Εστία στους Διδύμους δείχνει ευστροφία και επικοινωνιακό ταλέντο, “ευρύ” αλλά όχι “βαθύ” συναίσθημα, ενώ είναι σε θέση να δημιουργεί μια διαρκώς κινούμενη ατμόσφαιρα. 

Εστία στον Καρκίνο: Το άτομο με Εστία στον Καρκίνο νιώθει την ανάγκη να φροντίζει, αλλά και να δέχεται την φροντίδα, ενώ αγαπά το σπίτι του και την οικογένειά του

Εστία στον Λέοντα: η Εστία στον Λέοντα έχει να κάνει με τη γενναιόδωρη έκφραση συναισθημάτων, η οποία χαρακτηρίζεται παράλληλα από παιχνιδιάρικη και θερμή διάθεση. 

Εστία στην Παρθένο: ιδιαίτερη αγάπη για την παροχή υπηρεσιών, την φροντίδα και την προσφορά, ενώ υπάρχουν και θεραπευτικές ικανότητες.

Εστία στον Ζυγό: ιδιαίτερη σημασία σε ζητήματα αρμονίας, ισορροπίας, καλαισθησίας, συνεργασίας και ομαλών σχέσεων.

Εστία στον Σκορπιό: πάθος, ένταση, έντονη σεξουαλικότητα, ενώ αρέσκεται στο μυστήριο και το κρυφό. Το άτομο νιώθει σαν στο σπίτι του όταν εκφράζονται τα πιο πάνω στοιχεία. 

Εστία στον Τοξότη: η Εστία εδώ είναι ταξιδιάρα και περιπετειώδης, της αρέσουν οι δοκιμές, ενώ η οικουμενικότητα είναι βασικό χαρακτηριστικό της. 

Εστία στον Αιγόκερω: αφοσίωση και πίστη στο καθήκον, σε συσχετισμό όμως με τους άξονες της ιστορίας και της “καριέρας”. Το άτομο έχει την πεποίθηση ότι πρέπει να πετύχει. 

Εστία στον Υδροχόο: ζητήματα ισότητας, φιλίας, ομαδικότητας, ανεξαρτησίας, αυτονομίας παίζουν ιδιαίτερο ρόλο, όπως και ο ιδεαλισμός.

Εστία στους Ιχθύες: το άτομο είναι έτοιμο να θυσιαστεί, είναι φιλεύσπλαχνο και συμπονετικό, ενώ μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά.

 

 

ΨΥΧΗ

Η Ψυχή στην Αστρολογία Η Ψυχή στην Αστρολογία έχει να κάνει με τα μεταφυσικά μας χαρίσματα. Η ψυχή μπορεί να μας πει πολλά για τον εαυτό μας και για το "δικό μας ταξίδι", αλλά μπορεί να μας πάρει χρόνο και να καταβάλουμε αρκετό κόπο πριν μάθουμε τι συμβολικά θέλει να...

ΕΡΩΣ

Ο Έρως στην Αστρολογία Ο Έρως αφορά κυρίως στον τρόπο έκφρασης της ερωτικής μας επιθυμίας (λίμπιντο). Επίσης, συνδέεται με τους ανθρώπους που μας ελκύουν, κυρίως μέσα από ορισμένα χαρακτηριστικά που έχουν. Σε ό,τι αφορά τη θέση του στον προσωπικό μας χάρτη, ο Έρως...

ΕΣΤΙΑ

Εστία Μυθολογικό υπόβαθρο Η Εστία ήταν η θεά του σπιτιού, της αρχιτεκτονικής, της οικειότητας, της οικογένειας και του κράτους. Ήταν μία από τις τρεις παρθένες θεές, μαζί με την Αθηνά και την Άρτεμη. Παρ’ όλο που ο Ποσειδώνας, αλλά και ο Απόλλωνας, ήθελαν να την...

ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ

Παλλάδα Αθηνά Μυθολογικό υπόβαθρο Η Αθηνά είναι η θεά της σοφίας, του θάρρους, της έμπνευσης, του πολιτισμού, του νόμου και της δικαιοσύνης, του στρατηγικού πολέμου, των μαθηματικών, της δύναμης, της στρατηγικής, των τεχνών και των δεξιοτήτων. Είναι γνωστή πιο...

ΔΗΜΗΤΡΑ

Δήμητρα Μυθολογικό υπόβαθρο Η Δήμητρα είναι η θεά της συγκομιδής και ηγείται των σπόρων και της γονιμότητας της γης. Παρ’ όλο που αναφέρεται συχνότερα ως θεά της συγκομιδής, ήταν και θεά του ιερού νόμου και του κύκλου της ζωής και του θανάτου. Η παρθένα κόρη της,...

ΗΡΑ

  Ήρα Μυθολογικό υπόβαθρο  Η Ήρα είναι η βασίλισσα των Θεών και είναι η σύζυγος και αδελφή τού Δία στο ολυμπιακό πάνθεον. Είναι γνωστή ως θεά τού Γάμου και της Γέννησης. Παρ’ όλο που ήταν η Θεά τού Γάμου, ήταν γνωστό ότι επρόκειτο για ζηλότυπο και εκδικητικό...
1

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Share This

Facebook

Κοινοποίηση!