Τηλέφωνο επικοινωνίας

6943875611

Τηλέφωνο επικοινωνίας

6943875611

Select Page

Ο Έρως στην Αστρολογία

Ο Έρως αφορά κυρίως στον τρόπο έκφρασης της ερωτικής μας επιθυμίας (λίμπιντο). Επίσης, συνδέεται με τους ανθρώπους που μας ελκύουν, κυρίως μέσα από ορισμένα χαρακτηριστικά που έχουν. Σε ό,τι αφορά τη θέση του στον προσωπικό μας χάρτη, ο Έρως στον 5ο μπορεί να θεωρηθεί και “ιδανικός”, καθώς είναι ο φυσικός του χώρος.  

Ο Έρως στα ζώδια

Έρως στον Κριό: Με τον Έρωτα στο ζώδιο του Κριού, το άτομο εκδηλώνεται έντονα και δυναμικά. Επιθυμία για ανάληψη πρωτοβουλιών, πράγμα που κάνει το άτομο να πραγματοποιεί εκείνο το πρώτο βήμα στον έρωτα. Τάση για εύρεση συντρόφου μικρότερου σε ηλικία, με δυναμική προσωπικότητα.

Έρως στον Ταύρο: Με τον Έρωτα στο ζώδιο του Ταύρου, το άτομο επιζητεί την προσωπική και αισθηματική ικανοποίησή του, η οποία πολλές φορές εκδηλώνεται με αισθησιασμό, αλλά και μέσα από γήινα πράγματα, όπως είναι οι σαρκικές απολαύσεις, το χρήμα, με τα σημάδια της κτητικότητας να είναι συνήθως έντονα. 

Έρως στους Διδύμους: Με τον Έρωτα στο ζώδιο των Διδύμων, το άτομο εκφράζει τη λίμπιντό του με εγκεφαλικό τρόπο, του αρέσει το παιχνίδι, ενώ ηδονίζεται μέσα από το επικοινωνιακό και λεκτικό παιχνίδι.  

Έρως στον Καρκίνο: Με τον Έρωτα στο ζώδιο του Καρκίνου, το άτομο ενδιαφέρεται να μοιραστεί τα συναισθήματά του, αλλά και να νιώσει ποθητό, αγαπητό από την άλλη πλευρά, πράγμα που του ενισχύει την ασφάλεια κι έτσι μπορεί να εκφραστεί καλύτερα ερωτικά.

Έρως στον Λέοντα: Με τον Έρωτα στον Λέοντα, το άτομο θέλει να νιώθει ξεχωριστό, επιθυμεί τον θαυμασμό και τον σεβασμό, ενώ το παιχνιδιάρικο στυλ είναι κάτι που ταιριάζει με τις ερωτικές φαντασιώσεις ενός Λέοντα. 

Έρως στην Παρθένο: Με τον Έρωτα στην Παρθένο, το άτομο θεωρεί το σεξ κομμάτι της καθημερινότητας, ως αναπόσπαστο τμήμα της υγείας. Το άτομο ενδέχεται να περνά στάδια αποχής ή υπερβολικού σεξ.

Έρως στον Ζυγό: Με τον Έρωτα στον Ζυγό, το άτομο έχει για χόμπι του το φλερτ, καθώς είναι επικοινωνιακό, ανοιχτό, του αρέσει να συνεργάζεται και να δίνει συμβουλές, ενώ πολλές φορές δείχνει ανυπομονησία προκειμένου να έρθει κοντά με το αντικείμενο του πόθου.

Έρως στον Σκορπιό: Με τον Έρωτα στον Σκορπιό, το άτομο επιθυμεί να εκφραστεί με ειλικρίνεια, πάθος, ένταση, χωρίς να ενδιαφέρεται για κανόνες. Επίσης, δεν διστάζει να έρθει κοντά με το πρόσωπο που το ενδιαφέρει, αν όχι με ευθύ, έστω και με υπόγειο τρόπο. Ο Έρως στον Σκορπιό, βρίσκεται στο σημείο μεγαλύτερης έκφρασής του, καθώς ο Σκορπιός θεωρείται άκρως ερωτικό ζώδιο.

Έρως στον Τοξότη: Με τον Έρωτα στο ζώδιο του Τοξότη, το άτομο εκδηλώνει ενδιαφέρον για ερωτικές σχέσεις με πλατωνικά στοιχεία, πάνω απ’ όλα διαφορετικές και εγκεφαλικές, ενώ είναι πιθανό το άτομο να ερωτεύεται πληθωρικά άτομα (λόγω του Κυβερνήτη του Τοξότη, του Δία), άτομα από άλλη χώρα ή με διαφορετικό μορφωτικό ή/και πολιτισμικό background, αλλά και μέσα από ταξίδια. 

Έρως στον Αιγόκερω: Με τον Έρωτα στον Αιγόκερω, το άτομο αρέσκεται σε παρασκηνιακούς έρωτες, ερωτεύεται είτε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας είτε σε μεγάλη ηλικία. Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματά του. 

Έρως στον Υδροχόο: Με τον Έρωτα στον Υδροχόο, το άτομο ψάχνει για αντισυμβατικούς έρωτες, ενώ είναι πιθανό να χτυπηθεί ακαριαία από κεραυνοβόλο έρωτα, ο οποίος όμως μπορεί να μην έχει διάρκεια. Πιθανή η σύναψη σχέσεων μέσα από συλλόγους και ομάδες, ενώ υπάρχει απόλυτη ελευθερία σε θέματα σεξουαλικότητας.

Έρως στους Ιχθύες: Με τον Έρωτα στους Ιχθύες, το άτομο μπορεί να απογοητευτεί και να εξαπατηθεί ερωτικά, ενώ είναι ιδιαίτερα ρομαντικό ψάχνοντας να βρει τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα. Ιδιαίτερη τάση ωραιοποίησης και ουτοπισμού. Ροπή σε κρυφούς έρωτες.

Ο Έρως στους οίκους με δυο λόγια …

Έρως στον 1ο οίκο: Έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζουμε τον έρωτα γενικά

Έρως στον 2ο οίκο: Βλέπει τον έρωτα κτητικά, μέσα από τη γήινη και σαρκική υπόστασή του. Συνδέεται με την καλοπέραση. 

Έρως στον 3ο οίκο: Επικοινωνία και οικειότητα βοηθούν στην εκδήλωση του έρωτα.

Έρως στον 4ο οίκο: Ο Έρωτας συνδέεται άμεσα με το σπίτι και την οικογένεια.

Έρως στον 5ο οίκο: Ο Έρωτας εδώ μπορεί να εκφραστεί μέσα από τα παιδιά, τα έργα τέχνης, τις παραστάσεις. Ο Έρως είναι δημιουργικός και παιχνιδιάρικος στον 5ο οίκο. 

Έρως στον 6ο οίκο: Πιθανή εκδήλωσή του στην καθημερινότητα και στον χώρο της εργασίας. Ο Έρως μπορεί να αποτελέσει κομμάτι της ρουτίνας. 

Έρως στον 7ο οίκο: Πιθανός συσχετισμός κοινωνικών- ερωτικών σχέσεων. Έρωτας μέσα από συνεργασίες. 

Έρως στον 8ο οίκο: Τάση για απαγορευμένο έρωτα, χωρίς το άτομο να ενδιαφέρεται για κανόνες και στερεότυπα. Έντονα συναισθήματα και εκδήλωση πάθους. 

Έρως στον 9ο οίκο: Πιθανές οι ερωτικές σχέσεις με άτομα από άλλη χώρα, με διαφορετικό πολιτισμικό ή κοινωνικό υπόβαθρο. Ο Έρωτας εδώ αγαπά την περιπέτεια. 

Έρως στον 10ο οίκο: Ο έρωτας ενδεχομένως να αποτελεί κομμάτι της σταδιοδρομίας τους. Έρωτας μέσα από το κομμάτι της καριέρας. 

Έρως στον 11 οίκο: Το άτομο μπορεί να ερωτευτεί ένα/μία φίλο/-η του, μέσα από μια ομάδα ή άτομα με κοινούς στόχους. 

Έρως στον 12ο οίκο: Ο Έρωτας εδώ εκφράζει το φιλεύσπλαχνο, ρομαντικό, αλλά και ουτοπικό πρόσωπό του. Ψάχνει να βρει τον πρίγκιπα/ την πριγκίπισσα. 

 

ΨΥΧΗ

Η Ψυχή στην Αστρολογία Η Ψυχή στην Αστρολογία έχει να κάνει με τα μεταφυσικά μας χαρίσματα. Η ψυχή μπορεί να μας πει πολλά για τον εαυτό μας και για το "δικό μας ταξίδι", αλλά μπορεί να μας πάρει χρόνο και να καταβάλουμε αρκετό κόπο πριν μάθουμε τι συμβολικά θέλει να...

ΕΡΩΣ

Ο Έρως στην Αστρολογία Ο Έρως αφορά κυρίως στον τρόπο έκφρασης της ερωτικής μας επιθυμίας (λίμπιντο). Επίσης, συνδέεται με τους ανθρώπους που μας ελκύουν, κυρίως μέσα από ορισμένα χαρακτηριστικά που έχουν. Σε ό,τι αφορά τη θέση του στον προσωπικό μας χάρτη, ο Έρως...

ΕΣΤΙΑ

Εστία Μυθολογικό υπόβαθρο Η Εστία ήταν η θεά του σπιτιού, της αρχιτεκτονικής, της οικειότητας, της οικογένειας και του κράτους. Ήταν μία από τις τρεις παρθένες θεές, μαζί με την Αθηνά και την Άρτεμη. Παρ’ όλο που ο Ποσειδώνας, αλλά και ο Απόλλωνας, ήθελαν να την...

ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ

Παλλάδα Αθηνά Μυθολογικό υπόβαθρο Η Αθηνά είναι η θεά της σοφίας, του θάρρους, της έμπνευσης, του πολιτισμού, του νόμου και της δικαιοσύνης, του στρατηγικού πολέμου, των μαθηματικών, της δύναμης, της στρατηγικής, των τεχνών και των δεξιοτήτων. Είναι γνωστή πιο...

ΔΗΜΗΤΡΑ

Δήμητρα Μυθολογικό υπόβαθρο Η Δήμητρα είναι η θεά της συγκομιδής και ηγείται των σπόρων και της γονιμότητας της γης. Παρ’ όλο που αναφέρεται συχνότερα ως θεά της συγκομιδής, ήταν και θεά του ιερού νόμου και του κύκλου της ζωής και του θανάτου. Η παρθένα κόρη της,...

ΗΡΑ

  Ήρα Μυθολογικό υπόβαθρο  Η Ήρα είναι η βασίλισσα των Θεών και είναι η σύζυγος και αδελφή τού Δία στο ολυμπιακό πάνθεον. Είναι γνωστή ως θεά τού Γάμου και της Γέννησης. Παρ’ όλο που ήταν η Θεά τού Γάμου, ήταν γνωστό ότι επρόκειτο για ζηλότυπο και εκδικητικό...
1

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Share This

Facebook

Κοινοποίηση!